ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φροντίδα Ηλικιωμένων Μυρτιά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης


Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Μυρτιά είναι χτισμένη σε ένα όμορφο κομμάτι γης εκτάσεως περίπου 20.000 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στην περιοχή όπισθεν του ιππικού ομίλου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, όχι μακριά από το κέντρο της πόλης κοντά στο διεθνή αερολιμένα «Μακεδονία» .

Ο οικισμός είναι προσβάσιμος και μέσω της λεωφοριογραμμής Νο 67 , που εκτελεί το δρομολόγιο ΙΚΕΑ-Τριάδι (στάση Γυμναστήριο).

Η γειτονιά μας οικοδομήθηκε σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές σε μια περιοχή με εξαιρετικό κλίμα και περιβάλλεται από έναν ειδικά διαμορφωμένο κήπο με κιόσκια, παιδική χαρά, εκκλησία, όπου οι ένοικοι μας αλλά και οι συγγενείς, τα εγγόνια και οι φίλοι τους, μπορούν να απολαύσουν όμορφες στιγμές.

Η μονάδα μας αποτελείται από 120 δωμάτια μονόκλινα, δίκλινα και διαμερίσματα, καθώς και από δωμάτια ειδικών αναγκών, καθένα από τα οποία διαθέτει:

Εσωτερικό σύστημα ειδοποίησης ανάγκης του ηλικιωμένου, βεράντα ή μπαλκόνι, κλιματισμό, τηλεόραση, λουτρό, ατομικό τηλέφωνο, προσωπικά είδη επίπλωσης (ατομική ντουλάπα κ.α.), κρεβάτι με αποσπώμενα μέρη για την ασφάλεια των ηλικιωμένων με προβλήματα διαταραχής ύπνου.

Στην αρχή